Koersarchief 2011

 • Een dubbel weerzin: de terugkeer van HBH naar de Kootwijkerzand én de rentree van het Zorgenkind. Met een line-up bestaande uit De Zwarte, Ijzeren Tinus, d’n Jaffe, De Pimp, De […]

  De Kootwijker cross 2011

  Een dubbel weerzin: de terugkeer van HBH naar de Kootwijkerzand én de rentree van het Zorgenkind. Met een line-up bestaande uit De Zwarte, Ijzeren Tinus, d’n Jaffe, De Pimp, De […] ..Lees meer..
 •   Zelden werd de Koersgestapo zo met complimenten overladen als na afloop van Deventer-Zwolle. Terechte complimenten uiteraard. Want het klopte allemaal op deze zomerse oktoberdag in het Salland: landschap, wegen, […]

  Sprinten in het Salland

    Zelden werd de Koersgestapo zo met complimenten overladen als na afloop van Deventer-Zwolle. Terechte complimenten uiteraard. Want het klopte allemaal op deze zomerse oktoberdag in het Salland: landschap, wegen, […] ..Lees meer..
 •          Knetemann Classic Omdat wat ver weg is niet altijd leuker hoeft te zijn heeft een deel van het HBH-team afgelopen zondag meegedaan met de 6e Gerrie […]

  De Kneet

           Knetemann Classic Omdat wat ver weg is niet altijd leuker hoeft te zijn heeft een deel van het HBH-team afgelopen zondag meegedaan met de 6e Gerrie […] ..Lees meer..
 •   Eén lekke band teveel       De route van de Via Romana volgt een voormalige Romeinse weg die in de eerste eeuw is aangelegd ten westen van de […]

  Eén lekke band teveel: HBH rijdt najaarsklassieker Via Romana

    Eén lekke band teveel       De route van de Via Romana volgt een voormalige Romeinse weg die in de eerste eeuw is aangelegd ten westen van de […] ..Lees meer..
 • Les Géants des Ardennes, een nieuwe koers, die door de niet Marmotters werd omarmd als het hoogtepunt van hun seizoen. Drie coureurs meldden zich aan. De voorbereiding had zeker beter gekund: […]

  Krakend en steunend over de Roche aux Faucons

  Les Géants des Ardennes, een nieuwe koers, die door de niet Marmotters werd omarmd als het hoogtepunt van hun seizoen. Drie coureurs meldden zich aan. De voorbereiding had zeker beter gekund: […] ..Lees meer..
 • Leven als Renner in Frankrijk Team HBH rijdt La Marmotte 2011 Bourg d’Oisans is het wielermekka van de wereld. Duizenden geschoren benen fietsen er door het centrum, dat uit drie […]

  Leven als renner in Frankrijk, HBH rijdt La Marmotte 2011

  Leven als Renner in Frankrijk Team HBH rijdt La Marmotte 2011 Bourg d’Oisans is het wielermekka van de wereld. Duizenden geschoren benen fietsen er door het centrum, dat uit drie […] ..Lees meer..
 • La Chouffe Classic

  Team HBH vaardigde liefst 9 coureurs af om aan de La Chouffe Classic deel te nemen. Vanuit het basiskamp in Warre toog de equipe in alle vroegte naar Houffalize. Ondanks […] ..Lees meer..
 • De Grenslandklassieker

  In de schaduw van de A-ploeg, die een heroïsche tocht naar de Ruhrsee ondernam, startten ook Jaap, Erwin, Martin, Marjon, Marjolein, Elleke en Harry voor een wat kortere versie van […] ..Lees meer..
 • Op goed geluk naar de Rursee

  Op goed geluk naar de Rursee!   —————————————————————  door peter-1981 » za 14 mei 2011 21:42 Voorspellingen van L1 net gezien op tvIn de loop van de middag opklaringen in […] ..Lees meer..
 • Pico de las Nieves

  "Tot San Bartolome de Tirajana en dan zien we wel verder" Dat was de tactiek die de Motard en de Vondeling hadden bepaald, aangezien de Motard nog weinig kilometers in […] ..Lees meer..