De Handelaar: opgeven is geen optie

harry_tenueMocht het U ontgaan zijn: HBH coureur De Handelaar verschijnt donderdag 7 juni aan de start van het wielerevenement Alpe d’HuZes. Onze dappere HBH-er gaat dan proberen om zes keer achter elkaar de Alpe d’Huez te beklimmen om een zo hoog mogelijk bedrag aan premies te scoren. En de Handelaar mag dan bij zijn mede-coureurs bekend staan om het feit dat hij altijd een goede deal weet te regelen, dit keer zal de boomlange HBH coureur er zelf niets aan verdienen: alle premies die hij opstrijkt gaan naar het goede doel: het KWF om precies te zijn.

De HBH Ploegleiding juicht de deelname van de Handelaar aan Alpe d’HuZes van harte toe. Ook een professionele wielerequipe ontkomt vandaag de dag niet aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo laat de HBH equipe sinds jaar en dag regelmatig de ploegauto’s thuis en wordt er met het OV naar de koers gereisd. Bidons worden hergebruikt en de HBH website gaat regelmatig offline om het stroomgebruik te beperken. Met het initiatief van De Handelaar wordt het maatschappelijk verantwoord koersen naar een nog hoger niveau getild.

Het is bij de Ploegleiding bekend dat De Handelaar, niet bepaald de kleinste en de lichtste, zich de afgelopen maanden het schompes heeft getraind om donderdag die 6000 hoogtemeters te kunnen overbruggen. En het is de HBH Ploegleiding ook niet ontgaan dat De Handelaar zich bij de laatste editie van de Grenslandklassieker niet liet verleiden om het laatste stuk af te steken ook al zat hij er compleet doorheen. De Ploegleiding heeft er dan ook alle vertrouwen in dat De Handelaar een goede prestatie gaat neerzetten bij de Alpe d’Huzes. Want opgeven is geen optie.

Harry, namens de voltallige equipe: heel veel succes donderdag!

 

 

Heeft U al gedoneerd? Nee? Waarom niet? En waar wacht U dan nog op?

Volg nu de discussie op het HBH forum