Jubileumfeestverrassingsweekend

verjaardagskaart-met-vlaggen-15-jaar-300x300

 

Het HBH jubileumfeestverrassingsweekend

Laatste update 22 oktober 2016

Datum: zaterdagochtend 20 t/m zondagmiddag 21 mei 2017
Bestemming: verrassing…
Aantal km: 200? 300?
Karakter: ride easy, en grouppe, kruissnelheid 29 km/u

Goed. Het moment is gekomen dat er spijkers met koppen geslagen moeten worden. Het HBH Jubileumfeestverrassingsweekend. Het is tenslotte in 2017 ons 15 jarige jubileum!

Wat is het plan? Fietsen. Gezelligheid. Een fantastische en toepasselijke bestemming. Nog meer gezelligheid. De volgende dag weer terug fietsen. Wellicht nog een toost in De Walvis….  Het is tenslotte in 2017 ons 15 jarige jubileum!

Wat kun je verwachten? bagagevervoer, een verblijf in een eenvodige doch degelijke accommodatie, een goed diner en een natuurlijk enkele verrassingselementen.

Hoe zwaar is het? Moet ik getraind zijn? Het wordt ride easy en en groupe. Als je in het voorjaar gewoon je kilometers maakt en in een groep een tempo van pakweg 29 km/u bij kan houden, kan je gewoon mee. Hoeveel kilometers we precies gaan doen, is nog geheim. Maar veel meer dan de afstand van Diekirch-Valkenswaard voor het hele weekend zal het niet worden. Bovendien zijn er enkele tientallen facultatieve kilometers in het programma van dag 2 opgenomen. Waar je wel rekening mee moet houden: zaterdag fietsen we heen… en zondag fietsen we terug… Een kleine tip van de Ploegleiding: rijd in april/mei een georganiseerde tocht van minimaal 120km dan leg je een prima basis voor dit weekend.

Wat kost je dat? reken op een dikke 100 euro voor verblijf, diner, bagagevervoer en enkele niet nader te specificeren elementen.

Wie gaan er mee? Op dit moment heeft de Ploegleiding de volgende coureurs geselecteerd:

Richard
Harry
Camiel
Sander
Hannah
Dirk
Martijn
Boris
Linda
John
Dries
Joris
Lex
Marjo
Anna-G
Irvin
Erwin
Remmelt
Elleke
Jaap

Op basis van de huidige aanmeldingen, zit het jubileumweekend domweg al vol. Geselecteerde coureurs die reeds 35 euro hebben overgemaakt, wordt gevraagd z.s.m. de resterende 80 euro over te maken op NL92 INGB 0002 7377 41 tnv J Botman. Wie nog niet betaald heeft wordt verzocht om z.s.m. het bedrag van 115 euro ineens over te maken.

Volg nu de discussie op het HBH forum