HBH 3.0: Een nieuw jaar, een nieuw logo!

Een schok gaat door de zo behoudende wielerwereld. Team HBH Amsterdam steekt zich in het nieuw!

Achter de schermen wordt er al weken hard gewerkt aan de nieuwe look en feel die team HBH toekomstig bestendig gaan maken. Met recht een 3.0 versie en daar hoort een eigentijds logo bij. Uit de brede opties die uw Huys Vormgever uit het hoge noorden is een selectie gedaan van 3 logo’s. Dit is uw shortlist.

LOGO 1: HBH KOMPAS ZWART ROOD

 Outfit+logo-01

LOGO 2: HBH KOMPAS ROOD-WIT

Outfit+logo-02

LOGO 3: HBH AMSTERDAM 10%

Outfit+logo-03

 Door Anna Gerdien zijn de logo’s alvast op een nieuw tenue geplakt. Dit is nog niet het nieuwe tenue, maar slechts een illustratie om een beeld te geven hoe de logo’s op een drukker tenue tot recht komen. Voor nu ligt dus alleen de keuze van het logo voor. NOG NIET HET TENUE.

Uit de 3 logo’s gaan wij een winnaar kiezen die ons nieuwe tenue volgend jaar mag verfraaien. En bij deze keuze kunnen wij uw mening goed gebruiken! En hoe kunt u uw mening geven? Eenvoudig: door uw voorkeur voor 1 van de logo’s aan te merken op het daartoe geopende forumtopic. Dus niet whatsapp. Niet Slack. Niet e-mail. Maar het forum op de HBH website.

Graag uw reacties vóór 31 december 2016!

Volg nu de discussie op het HBH forum