Koers ingepland: HBH-Voorjaarstrainingskamp


Datum:zondag 21 april 2019 - van 19:43 tot 8:43 PM
Koersdirecteur: PB
Locatie: Raviege, France
Wie gaan er mee?

Nog geen reacties!

PB
Koersbeschrijving:

Een balletje opgegooid:

In de meivakantie, van 21 april tot 4 mei 2019, verpoos ik twee weken (waarvan minstens 1 met vrouw en kinderen) in het huis van mijn ouders in Frankrijk.  Fiets mee, natuurlijk. Wie heeft er zin en gelegenheid om daar een potje te komen trainen?

In de geboortestreek van Laurent Jalabert kunnen de benen de eerste serieuze hoogtemeters van seizoen 2019 maken op klinkende klimmen als de Col de Cabaretou, Pic de Montalet, Col de Fontfroide en de onvermijdelijke Pic de Nore. En dan heb ik het nog niet over de slopende Cols-Sans-Noms. We hebben het over het Parc Naturel de Haute Languedoc en de Montagne Noire. In de vroege lente een feest van ontluikend leven, maar een ijskoud buitje behoort ook tot de mogelijkheden.

Aan het Lac de la Raviege (op 650 meter hoogte), zo’n 1250 kilometers van Amsterdam is gratis logis op een schilderachtige locatie. Inderdaad, een eind rijden (reken 14 uur met de auto, alternatief is vliegen op Toulouse, en daar een auto huren, dan is het anderhalf uur rijden). Er is ruimte zat (minstens 12 bedden) en een grote open haard.

Laat weten of je interesse hebt en zo ja, voor hoe lang…