Koers ingepland: ADHD


Datum:zondag 11 april 2021 - van 09:30 tot 6:00 PM
Koersdirecteur: JoezK
Locatie: Amsterdam
Wie gaan er mee?

Nog geen reacties!

JoezK
Koersbeschrijving:

In deze donkere corona winter is het misschien goed om iets voor volgend jaar iets in de agenda te noteren, iets wat de gemiddelde wielertoerist een beetje hoop geeft. En hoop doet leven natuurlijk.
Met een beetje geluk is het coronavirus tegen die tijd wat meer in bedwang en is sporten buiten toegestaan met 10 of zelfs meer personen.

Vorig jaar ben ik, zoals de meeste weten, richting Den Haag verhuisd, naar het zonovergoten Voorburg om precies te zijn. Daar de meeste wielervrinden in de contreien van Amsterdam woonachtig zijn organiseer ik daarom de ADHD-tocht. (A’dam-Den Haag Duinen tocht)
De tocht gepland op 11-april zal ongeveer 130 km behelsen met ruim 400 hm. Kortom, een goede lenterit om de benen even wakker te maken mochten die nog half in winterslaap verkeren.

Bij mij thuis wacht dan een koelkast gevuld met speciaalbieren en de laatste 1-2 uur van Parijs-Roubaix. Fietsen kunnen in de berging gestald worden.
Uiteraard is e.e.a onder voorbehoud van coronamaatrdegelen tegen die tijd. Bij extreem slechte weersomstandigheden wijk ik eventueel uit naar een zondag later, die van de AGR

Stuur mij even een persoonlijk whatsappje als je weet dat je van plan bent deel te nemen en noteer 11 april in de agenda en 18 april als back-up

Groet,
Joris

NB
Iedereen is welkom maar zorg svp wel dat je tegen die tijd genoeg kilometers in de benen hebt om deze tocht zonder hangen en wurgen te voltooien. Bovendien, er valt er een zuid-westelijke wind te verwachten.